Bilanx specialisaties

Bilanx is gespecialiseerd in accountancy en advisering van de agrarische en medische sector en voor administratiekantoren.

 
 

Full service kantoor met 60 jaar ervaring

Klinkt mooi zult u denken, maar wat betekent 'full service' kantoor?
Full service houdt in dat we ondernemers in iedere levensfase voorzien van een passend advies en benodigde begeleiding. We sparren met gevestigde ondernemers over complexe bedrijfsvraagstukken, we helpen startende ondernemers met het opstarten van een bedrijf en we helpen ook ondernemers als de tijd rijp is om met pensioen te gaan bij het afronden van hun ondernemerschap.

Voor de reguliere zaken, jaarrekening en fiscale aangiften zit u bij ons goed. Daarnaast bieden we een breed scala aan adviesdiensten aan. Hierbij kunt u denken aan financial planning, estate planning, juridisch advies en fiscaal advies. Maar ook advies bij bedrijfsovernames, bedrijfsstakingen, bedrijfsuitbreiding, het starten van een bedrijf, financieringsvraagstukken personeelsadvies en salarisadministratie.

Heb ik dat allemaal nodig dan, denkt u nu?
Nee, waarschijnlijk heeft u dat allemaal niet nodig. Niet direct in ieder geval. U neemt de diensten af die u nodig heeft en die u wilt uitbesteden. Maar het is fijn om te weten dat u voor een accountant of adviseur kiest waarbij u ook aan het juiste adres bent als u aanvullende vragen heeft. Of als u er wijzigingen plaatsvinden of als complexe situaties  zich voordoen.  

Wat kan ik zelf doen?
Wilt u bepaalde administratieve werkzaamheden zelf (blijven) uitvoeren? Geen probleem. U neemt alleen de diensten af die u nodig heeft.
We hebben allerlei (online) tools en software beschikbaar die ervoor zorgen dat u nog effectiever en efficiënter uw (administratieve) werkzaamheden kunt uitvoeren. Waarbij wij u kunnen helpen of begeleiden en als vraagbaak dienen als u hier behoefte aan heeft. Een optimale samenwerking! Wilt u meer weten over deze pakketten bekijken dan de pagina 'online diensten'.

Als u klikt op één van de afbeeldingen in ons dienstenpakket, leest u meer over de specifieke diensten die we aanbieden. Wilt u meer weten over de branches waarin we gespecialiseerd zijn? Klik dan op de knop 'Bilanx specialisaties'.  

Ons complete dienstenpakket

Accountancy
Belastingadvies
Financial planning
Online diensten
Pensioenadvies
Detachering
Salarisadministratie
Personeel & Organisatie
Estate planning

 

      

De website van Bilanx gebruikt cookies | Verberg deze melding