Medici

Grip op uw praktijkvoering en uw financiële & juridische zaken. Dat zorgt voor overzicht, rust en maakt dat u zich kunt richten op uw patiënten. Daar actief zijn waar uw hart ligt.

De adviseurs en accountants van Bilanx voor Medici laten u dicht bij uzelf blijven. Bilanx is er voor de medisch ondernemer!
Wij ondersteunen de medisch ondernemer in de eerste lijn, tweede lijn en startende ondernemers

Onze aanpak is erop gericht samen met u zowel uw zakelijke als uw privé positie op het financiële en juridische vlak te optimaliseren. Als deze zaken vervolgens perfect aansluiten bij uw praktijkvoering leert de ervaring dat u vanuit rust en overzicht vol voor uw praktijk kunt gaan.

Omdat rust en overzicht voor iedere zorgondernemer op een ander punt kunnen liggen, horen wij graag hoe wij u kunnen helpen. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. Samen zorgen we dat doelen bereikt worden!

Maak direct een afspraakNaar nieuws voor Medici

Onze aanpak: Niet alledaags!

Bij uw randzaken ligt ons hart.

Daarom helpen wij u graag hierbij. Wij doen dit vanuit de gedachte dat u gebaat bent bij rust en overzicht. En rust en overzicht ontstaan pas als al uw zaken goed geregeld zijn.

Geen keerzijde van uw medaille

In onze visie laten privé en zakelijk zich hierbij op financieel, juridisch en organisatorisch vlak niet scheiden. Wij zorgen samen met u dat uw medaille geen keerzijde kent. Deze aanpak is onderscheidend en maakt dat wij niet alledaags genoemd kunnen worden.

Eén vast aanspreekpunt!

We werken met een koppeling tussen u en één van onze deskundige cliëntmanagers. Zo kan er gewerkt worden aan optimale dossierkennis en raakt het overzicht niet verloren. Ook weet u altijd bij wie u moet zijn. Wel zo overzichtelijk. Zodat u rust en overzicht heeft, alle tijd voor uw patiënten en ruimte voor buiten de praktijk.

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze cliëntmanagers. 

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op