Midden- en kleinbedrijf

U bent het fundament van onze samenleving. Zorgt voor 60% van de werkgelegenheid en voor 58% van de omzet in het bedrijfsleven. Samen met ruim 1.3 miljoen bedrijven bent u het 'MKB'. En toch bent u uniek. U werkt in een specifieke sector, bent zelfstandige of heeft personeel en zit in een bepaalde levensfase zowel zakelijk als privé.
Natuurlijk heeft u overeenkomsten met collega MKB-ondernemers maar u kent uw eigen behoeften, heeft uw eigen plannen en uw eigen doelen. Logisch! Deze eigenheid maakt u een goede ondernemer. 

Bilanx weet dat elke ondernemer uniek is. Daarom bieden wij elke klant een maatwerk-oplossing. Een dienstenpakket welke past bij uw situatie en uw bedrijf. 

Of u zelfstandige bent of werkgever, of u startend ondernemer bent of als u een aantal jaren ervaring heeft. Bij ons bent u aan het juiste adres. 

De jaarrekening als startpunt

Voor de reguliere zaken als de jaarrekening en fiscale aangiften, zit u bij ons goed. Hoewel de jaarrekening en aangiften vooral als een verplichting gezien worden, bieden ze de ondernemer ook inzicht.

De jaarrekening is voor ons het startpunt. Onze accountants stoppen niet bij de historie maar kijken samen met u vooruit. Wij bieden u een branchevergelijking, real-time cijfers, diverse pakketten om zelf uw administratie bij te houden en in te zien en prognoses. Stuk voor stuk mogelijkheden om inzicht en grip te krijgen op uw onderneming. Managementtools om te optimaliseren, te groeien en uw doelen te bereiken.

Ook met specialistische vragen kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een breed scala aan adviesdiensten. Zo helpen wij u met fiscale vragen, juridische vraagstukken en vermogensbescherming en vermogensplanning. Ook voor privé aangelegenheden zoals uw pensioen en verzekeringen kunt u bij ons terecht. 

Zullen we kennismaken? 

Onze deur staat altijd open voor (mede-)ondernemers. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en maken graag kennis. In een kennismakingsgesprek (die bij ons altijd gratis is) beoordelen we graag hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn. 

 

Plan een afspraak

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op