Rijschoolhouders

De rijscholenbranche is een dynamische en boeiende wereld. Van lesauto's, leerlingen, instructeurs, het CBR, theorie-examens, praktijkexamens en de rijschoolhouder. Een markt die continue in beweging is waarbij wet- en regelgeving veelvuldig veranderd.

Bilanx is er voor de rijschoolhouder. We verzorgen uw boekhouding (de jaarrekening en fiscale aangiftes) tegen een scherpe prijs. Wij begeleiden u bij en adviseren u over allerlei zaken zowel privé als zakelijk. Maar alleen als u dit wenst. U hebt de mogelijkheid om bijna alles zelf te doen en als u het prettig vindt nemen wij u graag al het werk  met betrekking tot de boekhouding uit handen. Lees meer voordelen van Bilanx voor Rijscholen.

Het fundament voor een goede samenwerking is een gedegen administratie. Bilanx helpt u met het op orde brengen én houden van uw administratie. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Voor rijscholen uit de regio zitten we altijd 'op de hoek'. Wij zitten dicht bij 't Coopmanshuys, startpunt voor alle praktijkexamens die het CBR Examencentrum Almelo afneemt. Als u dit wenst spreken we in 't Coopmanshuys met u af.

We zijn u graag van dienst.

Plan een afspraak

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op