Fiscaal advies

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en aangifte omzetbelasting correct, optimaal en tijdig. Echter fiscaal advies is meer dan alleen de verschillende belastingaangiftes. Fiscaal advies is ook sparren over besparingsmogelijkheden, over optimalisatie van uw belastingboxen, over herstructurering, over belastingdruk en over de kaders van de fiscale wetten. Hierbij staan de aard van uw onderneming en uw wensen centraal. Wilt u weten waar uw fiscale kansen en risico's liggen? Dan helpen de fiscalisten van Bilanx u graag. 

Een optimale aangifte

Onze fiscalisten zoeken naar de fiscaal voordeligste oplossing binnen de fiscale wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte geoptimaliseerd wordt. Daarbij houden we rekening met de aard van uw onderneming. Een aangifte is bij ons niet een simpele invuloefening maar een uitvoerige analyse van uw situatie. Box 1, 2, en 3 worden door onze ervaren fiscalisten optimaal op elkaar afgestemd. Als u uw aangiftes door ons laat verzorgen weet u dat u niet te veel belasting betaalt. Daarnaast kunt u als klant van Bilanx profiteren van de voordelen van Horizontaal Toezicht

Een begrijpelijk antwoord op uw fiscale vragen

Naast het invullen van de aangiftes, krijgt u te maken met meer fiscaliteiten. U moet keuzes maken die gevolgen hebben voor de belasting die u betaalt. Wij adviseren ondernemers over de keuze voor de optimale rechtsvorm, de auto zakelijk of privé en het liquideren van een onderneming. Ondernemers stellen ons ook vragen over fiscaliteiten zoals btw-tarieven, schenk- en erfbelasting, fiscale stimuleringsregelingen zoals MIA\Vamil en EIA en loonheffingen. Wij zijn er om u in begrijpelijke taal antwoord te geven op al uw fiscale vragen. 

Zullen we kennismaken? 

We maken graag kennis met u en beantwoorden uw eerste vragen onder genot van een kop koffie. 

Maak persoonlijk kennis met onsLees meer

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op