Pensioen advies

Pensioenadvies voor ondernemers

Een goed pensioen is erg belangrijk. Na een werkzaam leven wilt u kunnen genieten van uw 'oude dag'. Hiervoor heeft u financiële middelen nodig. Heeft u de financiële middelen voor een goede oude dag? Bilanx geeft u antwoord op deze vraag en adviseert u over uw oudedagvoorziening! 

Zelf verantwoordelijk voor uw pensioen

De overheid doet een stap terug en u dient zelf aan de slag met het opbouwen van een (aanvullend) pensioen. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer hier niet 1, 2, 3, uitkomt. De steeds veranderende wet- en regelgeving zorgt ervoor dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Vooral het pensioen voor de DGA is complexe materie en vereist nu uw aandacht. 

Wij helpen u als ondernemer (DGA) met de financiële voorbereiding van uw oude dag. Onze pensioenadviseur brengt uw wensen en situatie in kaart en gaat op zoek naar de beste oplossing. Hierbij maken wij gebruik van de vijf pensioenpijlers. Het enige wat u hoeft te doen is met ons in gesprek gaan en uw wensen voor de oude dag te delen. 

Zet de eerste stap naar een goede oude dag en plan een kennismakingsgesprek met onze pensioenadviseur. 

Financiële planningEinde Pensioen in eigen beheer!

Vermogensplanning & Bescherming

Vermogen vraagt aandacht, overzicht, de juiste keuzes en de juiste planning. Vermogen vraagt verstand en gevoel. Wij helpen u uw persoonlijke financiële situatie te overzien en te sturen.

Lees meer over Vermogensplanning

Fiscaal advies

Fiscaal advies is meer dan een belastingaangifte

Lees meer over Fiscaal advies

In 1 minuut een helder beeld van ons

Leer Bilanx accountants en adviseurs in 1 minuut kennen. Wij vertellen je graag wie we zijn, wat we doen en wanneer en vooral waarom je ons kunt inschakelen.

Lees meer over Bilanx in 1 minuut!

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op