Online diensten

Accountant in de cloud; Bilanx is een Cloud-based accountant. Dat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk werkzaamheden online doen. Dit heeft efficiëntie voordelen. En biedt diverse vooruitstrevende communicatie-, koppelings- en samenwerkings- mogelijkheden voor onze cliënten.  Wilt u weten welke mogelijkheden onze pakketten u bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder in de cloud! 

Neem contact met ons opLogin voor medewerkers

Boekhouding online

Via online boekhouden kunt u op elk gewenst tijdstip en op ieder moment van de dag uw administratie bijwerken, overal ter wereld. Met Boekhouden Online blijft u zelf uw eigen administratie doen. U heeft toegang tot alle benodigde administratieve functies.

Lees meer over Boekhouding online

Yuki - Scannen, Mailen, Klaar

Wilt u als ondernemer tijd besparen met het bijhouden en verwerken van de administratie? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u, namelijk Yuki. Het online boekhoudprogramma Yuki geeft u snel en gemakkelijk inzicht in het resultaat van uw onderneming.

Lees meer over Yuki - Scannen, Mailen, Klaar

Salarisverwerking online

Salarisadministratie wordt door ondernemers vaak aan ons uitbesteed. Het is immers niet uw core-business en het up-to-date houden van de personeelsgegevens legt vaak onnodige druk op uw organisatie. Het 'outsourcen' van de salarisverwerking heeft echter als gevolg dat u als ondernemer niet altijd beschikt over up-to-date (personeels-)informatie. Met salaris verwerking online houdt u wel grip op en inzicht in uw personeels- en salarisadministratie. 

Lees meer over Salarisverwerking online

Mijn accountants portal (MAP)

Mijn accountants portal (MAP) is een grote stap in het verbeteren van de communicatie tussen u, uw accountant en overige instanties. U kunt in de portal diverse stukken accorderen en verzenden naar instanties. U heeft in de portal een digitaal dossier en kunt gemakkelijk documenten aanleveren door middel van uploaden. 

Lees meer over Mijn accountants portal (MAP)

Online Benchmark

Als ondernemer heeft u aan actuele cijfers vaak niet genoeg. U wilt weten hoe uw resultaten zich verhouden tot de resultaten in de markt. Om u hierin te ondersteunen bieden wij een online MKB-branchescan. Invullen duurt een paar minuten en u ontvangt direct een persoonlijk rapport. Die ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend is!

Lees meer over Online Benchmark

Online diensten

Accountant in de cloud; Bilanx is een Cloud-based accountant. Dat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk werkzaamheden online doen. Dit heeft efficiëntie voordelen. En biedt diverse vooruitstrevende communicatie-, koppelings- en samenwerkings- mogelijkheden voor onze cliënten.

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op