Yuki - Scannen, Mailen, Klaar

Tijd besparen als ondernemer? Scannen > Mailen > Klaar!

Wilt u als ondernemer tijd besparen met het bijhouden en verwerken van de administratie? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u, namelijk Yuki. Het online boekhoudprogramma Yuki geeft u snel en gemakkelijk inzicht in het resultaat van uw onderneming. 

Vraag een demo aan

De voordelen op een rijtje

 1. Tijdsbesparing

  Het enige wat u zelf hoeft te doen is het digitaal aanleveren van de administratie. Dit kunt u doen door de facturen te scannen, te uploaden of te mailen. De rest van de tijd kunt u zich volledig richten op dat wat u het liefst doet, namelijk ondernemen. 

 2. Geen papierwerk meer

  Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een digitaal archief in de cloud, waardoor mappen met papieren facturen vanaf nu verleden tijd worden. Ook belangrijke privé documenten kunnen worden opgeslagen in het digitale archief.

 3. Altijd inzicht

  Door het regelmatig insturen van facturen en de kassa- en bankkoppelingen kunt u op elk moment van de dag zien hoe u er financieel voorstaat. Hierdoor ziet u direct waar er eventueel besparingsmogelijkheden liggen. 

 4. Yuki neemt geen vakantie

  Eenvoudige administratieve handelingen hoeven niet meer uitgevoerd te worden, dit neemt de software 24/7 over. 

 5. De cijfers altijd op zak

  Met de Yuki App op uw smartphone hebt u overal inzicht in de actuele cijfers en hebt u het digitale archief altijd op zak. De Yuki Smartphone App is beschikbaar voor Android en iPhone en is in staat om kasbonnen te fotograferen, zodat deze rechtstreeks in de administratie komen.

Meer informatie?

Bent u net als onze andere klanten ook enthousiast geworden over het online boekhouden? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we een afspraak in om vrijblijvend een demonstratie te geven.

 

Bekijk instructievideoNeem contact op

Onze Yuki klanten vertellen

'Sinds ik mijn boekhouding geautomatiseerd heb via Yuki, is het ondernemen een stuk prettiger geworden. Ik heb weer tijd voor de leuke dingen.'Jarno Schoemaker, eigenaar I-House Vriezenveen

‘Ik ben zeer tevreden tot zover over het gebruik van Yuki. Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma en heel overzichtelijk. Het neemt een stuk minder tijd in beslag om je administratie bij te houden.’Kelly Aalderink, eigenaresse Slagerij Aalderink Vriezenveen

 

‘Door middel van Yuki heb ik minder tijd nodig voor de administratie, het neemt werk uit handen.
Met Yuki heb ik snel inzicht in het resultaat van de onderneming en kan ik op een eenvoudige wijze verkoopfacturen aanmaken en versturen naar de klant, kortom ik ben 100% tevreden. ’ Hans de Blaauw, eigenaar Heidepad B.V. Hoge Hexel 

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op