Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
Bilanx accountants en (bedrijfs)adviseurs garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Klik hier voor onze emaildisclaimer

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op