Branches

Wij begrijpen uw branche

U wilt sparren met uw accountant of adviseur. Hij of zij moet net als u op de hoogte zijn van de trends en ontwikkelingen in de branche.  U zoekt iemand die u op de hoogte houdt van de financiële ontwikkelingen van uw branche en uw bedrijf. Die u waarschuwt voor bedreigingen of risico's en wijst op kansen. Iemand waarmee u kunt discussiëren over uw bedrijf(svoering). Wij kennen uw branche, uw producten en uw klanten en we blijven ons ontwikkelen. Samen een optimaal team! 

Neem direct contact op

Midden- en kleinbedrijf

Een full-service kantoor die ondernemers in iedere levensfase voorziet van een passend advies en benodigde begeleiding. Voor de reguliere zaken, jaarrekening en fiscale aangiften zit u bij ons goed. Daarnaast bieden we een breed scala aan adviesdiensten aan. Hierbij kunt u denken aan financial planning, estate planning, juridisch advies en fiscaal advies.

Lees meer over Midden- en kleinbedrijf

Agrariërs

Bent u actief in de melkveehouderij, varkenshouderij, rundveehouderij, akkerbouw of tuinbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze agrarisch adviseurs leveren uw jaarcijfers tijdig en correct en helpen u met de complexe wet- en regelgeving in uw branche.

Lees meer over Agrariërs

Medici

Wij ondersteunen u in uw praktijkvoering en optimalisatie van uw financiële positie. Doordat wij ons toeleggen op de medische sector hebben wij veel branchekennis van o.a. de volgende zorgondernemers: *Huisartsen, *Tandartsen, *Fysiotherapeuten, *Verloskundigen en *Medisch specialisten.

Lees meer over Medici

Administratiekantoren

U bedient uw klanten, wij zijn uw back-up, uw vraagbaak en uw achtervang. U verzorgt de diensten waarin u gespecialiseerd bent en specialistische vraagstukken en adviezen besteed u uit aan ons team van hoogopgeleide adviseurs. U bedient uw klanten nog beter en heeft altijd een sparringspartner binnen handbereik.

Meer voor administratiekantoren

Kappers

Grip op je cijfers zonder uren bezig te zijn met je administratie. Utopie? Nee, realiteit bij Bilanx! Wist je dat gemiddeld 21% van de tijd besteed wordt aan administratie? Hoeveel tijd besteed jij aan je administratie? En hoeveel behandelingen loop jij hierdoor mis? Wij helpen je om je administratieve lasten te verminderen en je winst te maximaliseren. Ben je benieuwd hoe?

Lees meer over Kappers

Rijschoolhouders

Bilanx is er voor de rijschoolhouder. We verzorgen uw boekhouding (de jaarrekening en fiscale aangiftes) tegen een scherpe prijs. Wij begeleiden u bij en adviseren u over allerlei zaken zowel privé als zakelijk. Maar alleen als u dit wenst. U hebt de mogelijkheid om bijna alles zelf te doen en als u het prettig vindt nemen wij u graag al het werk met betrekking tot de boekhouding uit handen.

Lees meer over Rijschoolhouders

Verenigingen en Stichtingen

Bilanx is er ook voor verenigingen en stichtingen. Zo kunt u aan ons uw complete ledenadministratie uitbesteden. In onderling overleg bepalen wij wie wat bijhoudt en hoe de gegevens aangeleverd kunnen worden. De taak van uw secretaris en/of penningmeester wordt daardoor een stuk lichter zodat hij zich meer kan richten op het besturen van uw vereniging. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het administratieve en financiële beheer van Verenigingen van eigenaars.

Lees meer over Verenigingen en Stichtingen

Online diensten

Accountant in de cloud; Bilanx is een Cloud-based accountant. Dat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk werkzaamheden online doen. Dit heeft efficiëntie voordelen. En biedt diverse vooruitstrevende communicatie-, koppelings- en samenwerkings- mogelijkheden voor onze cliënten.

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op