Accountantskantoor

Accountantskantoor met brede kennis

Bilanx is een accountantskantoor en adviesbureau voor alle ondernemers in het MKB. Wij verzorgen u jaarcijfers zodat u voldoet aan uw verplichtingen en inzicht heeft in uw financiële cijfers. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u ons gemakkelijk kunt benaderen en we in begrijpelijke taal duidelijk met elkaar kunnen communiceren. Naast de jaarrekening verschaffen wij diverse strategische financiële overzichten zoals kengetallen, real-time cijfers, branche cijfers en (Liquiditeits)prognoses. Maar ook voor diverse adviesvraagstukken zit u bij ons goed. Naast ons accountantkantoor hebben wij een team van hoog opgeleide advieseurs die u van dienst kan zijn. Bilanx is voor de ondernemer van nu een alles in 1 kantoor.  Met al uw ondernemersvragen kunt u bij ons terecht. Onze dienstverlening is samen te vatten in: betrouwbaar, laagdrempelig, informeel en in de taal en vorm van de ondernemer. 

Het belang van betrouwbare cijfers

Of u een zzp'er bent, of eigenaar van een eenmanszaak, VOF of BV, het is belangrijk dat u inzicht heeft in uw jaarcijfers. Deze laten u in één oogopslag zien waar u staat. Betrouwbare cijfers zijn de basis voor het nemen van gefundeerde beslissingen. Daarnaast heeft u als onderneming ook bepaalde verplichtingen aangaande financiële cijfers. Bilanx accountantskantoor verzorgt uw jaarcijfers zodat u voldoet aan uw verplichtingen en precies weet waar u staat. 

Inzicht in de kengetallen van uw onderneming

In de jaarrekening staan kengetallen die voor u als ondernemer erg belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat u in één oogopslag ziet hoe de zaken ervoor staan.
Daarnaast wordt de jaarrekening of worden uw jaarcijfers altijd met u besproken. Wij nemen de belangrijkste cijfers met u door en beantwoorden al u vragen. Zo garanderen wij dat u volledig op de hoogte bent van alles wat u wilt weten. En dat u een gedegen basis heeft waarop u beslissingen kunt maken. Naast uw jaarrekening kan Bilanx accountantskantoor ook realtime cijfers voor u genereren. U heeft zo 24/7 inzicht in uw financiële situatie. Vraag naar de mogelijkheden van realtime cijfers >

Voldoen aan uw verplichtingen 

Als ondernemer moet u voldoen aan een aantal verplichtingen. Zo bent u wettelijk verplicht om een gedegen administratie op te zetten en bij te houden. Een actuele en goed bijgehouden administratie zorgt er voor dat u snel inzicht heeft in de kengetallen van uw bedrijf. Daarnaast heeft u de administratie nodig voor het doen van de fiscale aangiften. Naast de administratie kan het zijn dat een jaarrekening verplicht is. Ondernemers met een BV moeten een jaarrekening opmaken, vaststellen en deponeren bij de kamer van koophandel. Ook banken vragen om een jaarrekening als u een financiering of hypotheek aanvraagt of reeds hebt. Wij begrijpen dat u niet te veel tijd wilt besteden aan deze verplichtingen. Besteed deze bijzaken uit aan Bilanx Accountantskantoor en wij zorgen ervoor dat u voldoet aan uw verplichtingen. 

Jaarrekening laten opstellen?

Bilanx accountantskantoor zorgt ervoor dat u voldoet aan uw verplichtingen en de belangrijkste kengetallen inzichtelijk heeft. Onze accountants spreken uw taal. De taal van de ondernemer. Er is altijd persoonlijke begeleiding en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij verwerken uw administratie en stellen de jaarrekening samen. En als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt blijven doen, zijn wij er om u optimaal te begeleiden, bijvoorbeeld als u vragen heeft. Doet u uw boekhouding zelf? Vraag eens naar onze automatiseringsbegeleiding >

Een overzicht van onze accountancy diensten

 • Samenstellen jaarrekeningen 
 • Opmaken winstaangiftes 
 • Opzetten en inrichten van uw administratie
 • Bijhouden van uw administratie
 • Begeleiding administratieve werkzaamheden
 • Automatiseringsbegeleiding (selectie van en koppelingen maken tussen diverse webbased-pakketten)

Uw jaarcijfers, ons startpunt

In het verleden waren uw jaarcijfers ons eindproduct.  Als proactief accountantskantoor vragen wij ons regelmatig af wat de waarde van onze diensten voor onze klanten is. Wij snappen dat u niet alleen historische cijfers wilt, u bent bezig met de toekomst en wilt advies over de laatste stand van zaken. Daarom zijn uw jaarcijfers tegenwoordig ons startpunt. Uw jaarcijfers zijn de basis voor onze adviezen. Wij adviseren u over:

 • Bedrijfsvoering 
 • Het opstarten van een onderneming 
 • Overnames 
 • Financieringen 
 • Belasting besparen
 • Pensioen verbeteren
 • Salarisverwerking 

Steeds meer ondernemers willen continue inzicht in hun cijfers. Bilanx accountantskantoor speelt in op deze vraag door real-time cijfers aan te bieden.
Daarnaast gebruiken wij uw jaarcijfers bij het opstellen van:

 • Begrotingen
 • Financieringsaanvragen
 • Liquiditeitsprognoses
 • Branchevergelijking
 • Een financial planning
 • Een schenkingsplan 
 • Een levenstestament

Laten we kennismaken!

We nodigen u graag uit op ons accountantskantoor. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de verhalen van de ondernemer en denken graag met u mee. Een kennismakingsgesprek en de kop koffie zijn bij ons altijd gratis. Vaak kunnen we uw eerste vragen direct beantwoorden. Daarnaast kunnen we na het kennismaktingsgesprek beoordelen of en hoe we uw situatie kunnen optimaliseren. Zo kunt u bekijken of onze dienstverlening u voordeel biedt. Laten we kennismaken onder genot van een kop koffie!  Bel voor een afspraak 0546-549547 of gebruik ons formulier >

Maak kennis met onsMeer informatie

Interessant voor u

Fiscaal advies

Fiscaal advies is meer dan een belastingaangifte

Lees meer over Fiscaal advies

In 1 minuut een helder beeld van ons

Leer Bilanx accountants en adviseurs in 1 minuut kennen. Wij vertellen je graag wie we zijn, wat we doen en wanneer en vooral waarom je ons kunt inschakelen.

Lees meer over Bilanx in 1 minuut!

Online diensten

Accountant in de cloud; Bilanx is een Cloud-based accountant. Dat wil zeggen dat wij zo veel mogelijk werkzaamheden online doen. Dit heeft efficiëntie voordelen. En biedt diverse vooruitstrevende communicatie-, koppelings- en samenwerkings- mogelijkheden voor onze cliënten.

Lees meer over Online diensten

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op