Agrariërs

De agrarische sector; een speerpunt van Bilanx

Bent u op zoek naar iemand die de jaarrekening en aangiftes van uw agrarische onderneming kan verzorgen? Dan bent u bij Bilanx aan het juiste adres. Een team van 9 agrarisch adviseurs met elk hun eigen specialisme staat graag voor u klaar.

U heeft een vast aanspreekpunt en u kunt ervan uitgaan dat uw administratie (mocht u deze niet zelf willen doen), uw jaarcijfers en uw aangiftes, zorgvuldig, tijdig en tegen een marktconform tarief verwerkt worden.

Uw financieel adviseur

Uw relatiebeheerder, de boekhouder zo u wilt, is de financieel adviseur van uw onderneming. Hij levert u tijdig de cijfers aan.  Daarnaast licht hij de cijfers toe (incl. branchevergelijking) en bespreekt hij met u de belangrijkste veranderingen en aandachtspunten.

Hij is op de hoogte van alle actualiteiten en veranderingen in uw branche. Mochten er zaken spelen die voor u relevant zijn, neemt hij contact met u op.

Agrarische dienstverlening

Ook op gebied van omgevingszaken en financieringen is uw agrarisch adviseur kundig. Hij helpt u waar nodig  op weg met specifieke agrarische wet- en regelgeving. Heeft u vragen op het gebied van bedrijfsontwikkeling, gecombineerde opgave, productierechten, milieuwetgeving, mestwetgeving, bedrijfsverplaatsing, toeslagrechten, financieringen, liquiditeitsbegrotingen en ruimtelijke ordening, dan kunt u deze stellen aan uw vaste aanspreekpunt. Mocht u de zaken willen uitbesteden, dan neemt uw adviseur dit graag van u over. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar antwoord op uw vragen en het tijdig voldoen van uw plichten.

De Bilanx Mestadviseurs

Gedurende het jaar dient u diverse administratieve handelingen te verrichten om te voldoen aan bepaalde eisen voor het mestbeleid. Niet of niet tijdig handelen heeft vaak forse gevolgen zoals kortingen of uitsluiting. We snappen dat uw hart niet ligt bij deze steeds uitbreidende administratieve handelingen. Daarom hebben wij de Bilanx Mestadviseurs. Een totaal pakket voor een vaste lage prijs waarbij wij gedurende het jaar
vijf belangrijke administratieve zaken omtrent mestbeleid uit handen nemen.  

Begrijpelijke adviezen

Heeft u fiscale vragen, heeft u te maken met een bedrijfsopvolging of speelt er iets met betrekking tot uw privé vermogen, huwelijkse voorwaarden of uw testament? Ook dan bent u bij uw financieel adviseur aan het juiste adres. Binnen Bilanx zijn de lijnen kort. Uw vraag wordt snel voorgelegd aan de fiscalisten, juristen en pensioenadviseurs van Bilanx.

Uw rechterhand

Kortom als klant van Bilanx heeft u de beschikking over een financieel adviseur op uw bedrijf.  Een rechterhand; iemand die u ontzorgt, aanvult, tijdig op de hoogte stelt en met u meedenkt.

Wilt u nader kennismaken met een agrarisch adviseur van Bilanx?

Maak kennis met team Agro of neem contact met ons op!

Neem contact opMaak kennis met ons team

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op