Kappers

Grip op je cijfers zonder uren bezig te zijn met je administratie. Utopie? Nee, realiteit bij Bilanx! Wist je dat gemiddeld 21% van de tijd op gaat aan administratie? Hoeveel tijd besteed jij aan je administratie? En hoeveel behandelingen loop jij hierdoor mis? Wij helpen je om je administratieve lasten te verminderen en je winst te maximaliseren. Ben je benieuwd hoe? 

Slimme oplossingen voor kappers

De cijfers van je kapperszaak zijn de basis. Deze geven je inzichten, je kunt op basis hiervan je doelen stellen en deze cijfers helpen je om bij te sturen. Hiervoor is een deugdelijke administratie belangrijk. We realiseren ons dat de administratieve druk steeds groter wordt (zeker als je groeit). We weten ook dat de administratie niet je favoriete taak is, anders was je immers wel boekhouder geworden. Gelukkig is administratie wel een van onze passies. Hierdoor is het ons gelukt om met slimme koppelingen tussen alle software, extra slimme software naast de salonsoftware en een goede eenmalig procesinrichting, de administratieve druk voor onze klanten te verlagen.

Persoonlijke adviezen 

Het adviseren van kappers is onze grootste passie. Niets is mooier dan de kapper helpen om zijn of haar doelen en ambities te bereiken. Niets is belangrijker dan vooruit kijken en plannen maken. Niets is confronterender dan onze klant een spiegel voorhouden. Wij zijn er ook voor jou, met cijfers maar zeker ook met persoonlijke adviezen, tips en inzichten! We willen je vooruit helpen, we willen je laten groeien en we willen je helpen om je winst te maximaliseren. Misschien klinkt dit allemaal heel groot en heftig maar vaak zijn onze antwoorden simpeler dan je denkt. Een klein advies kan een wereld van verschil maken. Hoe we dat weten? We spreken niet alleen jou maar ook veel van je collega's Jij ziet alleen jouw eigen zaak, wij zien er vele. Onze ervaring kan jou direct helpen!

Oog voor (fiscale) besparing

Naast het samenstellen van de jaarrekening, het inrichten en onderhouden van je ICT omgeving, de ondersteuning bij je boekhouding, diverse gesprekken en adviezen zijn wij er ook om je te wijzen op besparingsmogelijkheden. Vaak heeft dit te maken met belastingen. We verzorgen je BTW aangifte maar ook je aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en daarin is regelmatig wat te besparen. Wij houden de besparingsmogelijkheden voor je in de gaten en nemen contact met je op als er weer wat te besparen valt. 

Besparingstip: Maak je gebruik van BBL-leerlingen in je salon? Mogelijk kom je in aanmerking voor een mooie subsidie!

Onze diensten

Nog even samenvattend een overzicht van de zaken die we voor je doen:

  • je volledige boekhouding
  • samenstellen jaarrekening
  • diverse gesprekken
  • aangifte van vennootschapsbelasting
  • salaris- & personeelsadministratie
  • je btw aangifte 
  • financieel jaarplan maken
  • compleet & actueel dashboard
  • inrichten / beheer perfecte ict omgeving
  • aangifte inkomstenbelasting

Kennismaken?

Ben je enthousiast over ons verhaal? Hebben we een click? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we een afspraak om elkaar beter te leren kennen!

Maak een afspraak

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op