Vermogensplanning & Bescherming

U heeft een succesvol bedrijf en een mooi vermogen opgebouwd. Het is fijn als u hiervan goed kunt leven en bijzondere dingen kunt doen. Dit begint bij een goed en compleet overzicht van uw vermogen. Pas dan kunt u, uw vermogen plannen. Zodat u uw kinderen financieel kunt ondersteunen, eerder kunt stoppen met werken of een mooie reis kunt maken.  Natuurlijk wilt u uw opgebouwde vermogen ook beschermen. Hiervoor moeten de risico's inzichtelijk zijn. En kunt u aan de slag met een levenstestament of schenkingsplan. Bilanx helpt u graag met uw vermogen. Wij verzorgen een vermogensoverzicht, helpen u bij het plannen van uw vermogen nu en in de toekomst en laten u de risico's van uw vermogen zien. 

Het belang van een totaal advies

Uw vermogen bestaat uit een aantal bestandsdelen. Hierdoor heeft u te maken met verschillende deelgebieden. Denk hierbij aan verzekeringen, pensioenen, juridische zaken, beleggingen, financieringen, belastingzaken en sociale verzekeringen. Pas als al deze onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn, creëert u een optimale financiële situatie. Bilanx heeft een team van gespecialiseerde adviseurs die samenwerken om voor u de optimale situatie te creëren. 

Grip op uw vermogen

De mogelijkheden met uw vermogen zijn eindeloos. Dit biedt u kansen. Echter vermogen kan ook zorgen met zich meebrengen. Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen maakt over uw vermogen. Wij zorgen voor overzicht, en grip op uw vermogen. Dit geeft u rust. Mogen wij u ook rust en overzicht geven? Laat ons kennismaken met u en uw vermogen, in een kennismakingsgesprek zorgen wij voor de eerste grip! 

Meer informatie over:

Vermogen plannenVermogen overdragen

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op