Administratiekantoren

Wilt u uw klanten nog beter bedienen? Bent u opzoek naar nieuwe omzetkansen? Of vindt u het prettig om een gedegen partij als back-up te hebben? Overweeg dan een een samenwerking met een accountantskantoor. Bilanx is een accountantskantoor gespecialiseerd in ondersteuning van administratiekantoren. 

Een optimale samenwerking

In een markt waar klanten steeds meer vragen en kritischer zijn, merken we dat administratiekantoren continue bezig zijn hun dienstenverlening uit te breiden. De vraag van de klant wordt steeds complexer en zal vaker buiten de expertise van het administratiekantoor vallen. Bilanx is er om administratiekantoren in deze situatie te ondersteunen. Wij zijn geen concurrenten maar zakenpartners! Door middel van onze ondersteuning kunt u uw klant optimaal blijven bedienen, uw diensten aan de klant uitbreiden en mogelijk zelfs uw omzet vergroten.

Adviesdiensten voor uw klant

Adviesdiensten zijn het middel om meer omzet te genereren bij uw huidige klanten. Daarnaast zijn adviesdiensten een oplossing voor teruglopende omzet.U zult merken dat klanten steeds meer vragen stellen die verder reiken dan de administratie, aangiftes en jaarrekening. U kunt hierbij denken aan pensioenen, risico's van overlijden en arbeidsongeschiktheid, vermogensoverdracht, financieringen en complexe fiscaliteiten. Bilanx heeft een team van hoog-opgeleide adviseurs met diverse specialismen. Fiscalisten, financial planners, juristen, pensioenadviseurs en estate planners die u allemaal vakkundig begeleiden.  

Voordelen van de samenwerking

Een samenwerking met een gedegen accountantskantoor geeft u de zekerheid van betrouwbare adviezen. Onze uurtarieven zijn marktconform (zelfs erg concurrerend als u ons ondersteuningsconcept afneemt) zodat u deze goed kunt declareren richting uw klanten. U blijft het aanspreekpunt voor uw klanten, wij beperken ons tot het contact met u. Daarnaast bouwt u met ons goede contacten op, mocht u eens wilt sparren over een dossier of een vraagstuk. Daarnaast zijn wij uw back-up. Heeft u wel eens stilgestaan bij de gevolgen van uw afwezigheid? Een waarnemingsovereenkomst dekt vele risico's en zorgt ervoor dat uw klanten optimaal bediend blijven worden. Kortom een samenwerking met een accountant biedt vele voordelen.   

Voordelen van Bilanx

Het voordeel van Bilanx is dat we bij u in de buurt zitten, wij zijn een regionale speler.  We zijn toegankelijk en flexibel. U kunt snel met ons schakelen en waar nodig komen we bij u op kantoor. Onze tarieven zijn marktconform. Een van onze belangrijkste pijlers is kwaliteit. De adviezen die wij uitbrengen zijn van hoge kwaliteit. Onze adviseurs zijn allemaal hoog opgeleid en willen graag hun kennis delen. Zo organiseren wij twee keer per jaar kostenloze actualiteitensessies voor administratiekantoren en intervisiesessies. Wij kennen de ondernemer en wij kennen uw branche. Wij zijn dus de ideale sparringpartner. Wordt u onze volgende samenwerkingspartner? 

Neem contact met ons op

Meer voor administratiekantoren

Kennis delen

Een belangrijk onderdeel van uw en onze dienstverlening is kennis. In de meeste gevallen zult u deze kennis extern vergaren. Bilanx adviseurs bestaat uit een team van hoog-opgeleide specialisten die graag hun kennis met u delen.

Lees meer over Kennis delen

Intervisiebijeenkomsten

De intervisiebijeenkomsten met onder andere fiscale actualiteiten hebben als doel het vergaren en uitwisselen van kennis. Onder leiding van onze vakspecialisten worden cases die u zelf inbrengt besproken. Hierdoor blijven de onderwerpen heel dicht bij uw werkveld en krijgt u handvatten en oplossingen die direct toepasbaar zijn. Daarnaast voorzien de intervisiesessies in het uitbreiden van uw netwerk van vakcollega’s.

Lees meer over Intervisiebijeenkomsten

Ondersteuningsconcept

Bilanx biedt een 'ondersteuningsconcept administratiekantoren' aan. We merken dat kantoren op zoek zijn naar begeleiding, hulp, een back-up en een vraagbaak. Om aan deze vraag te voldoen hebben we het ondersteuningsconcept ontwikkeld.

Lees meer over Ondersteuningsconcept

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op