Personeel & Salaris

Uw bedrijf kan niet zonder zijn medewerkers. Misschien zijn uw medewerkers wel uw bedrijf. Hoe dan ook medewerkers betekenen salarisadministratie en personeelsbeleid. Hier liggen heel veel mooie kansen, kansen die wij u graag laten zien en laten benutten. Wij zorgen ervoor dat u een optimaal personeelsbeleid voert; dit resulteert in tevreden medewerkers en een tevreden ondernemer!

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers zijn gemotiveerder, productiever en efficiënter. Daarnaast zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten en indirect voor een hogere winst. En dat maakt u een tevreden ondernemer. Door middel van een goed personeelsbeleid houdt u uw medewerkers tevreden en gemotiveerd.

Dit begint met een gedegen salarisadministratie. Medewerkers ontvangen graag tijdig en op de juiste manier hun salaris. Ze gaan ervan uit dat sociale premies, pensioenen en belastingen correct afgedragen worden. Daarnaast moet u als werkgever voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving op gebied van de lonen en heeft u al snel te maken met de belastingdienst op het gebied van de loonheffing. Bilanx kan u helpen met uw salarisadministratie. Wij nemen u het werk uit handen en zorgen voor een accurate en stipte verwerking van uw salarisadministratie. Wilt u, uw salarisadministratie zelf uitvoeren dan hebben een perfecte online software oplossing om het u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Tevreden ondernemer

Een tevreden ondernemer bereikt zijn doelen, maakt winst, reduceert kosten en heeft tevreden klanten. Om uw doelen te bereiken maakt u gebruik van personeel. Zij zijn een wezenlijk onderdeel van uw onderneming, en u ziet dat tevreden medewerkers belangrijk zijn. Een optimaal personeelsbeleid zorgt voor deze tevredenheid. Optimaal wil zeggen een duurzaam personeelsbeleid. Maar ook juiste werving en -selectiemethodes, beloningssystemen, verzuimregelingen en ontslagprocedures. Het benutten van loonsubsidies, het opstellen van leasecontracten en het motiveren van werknemers. Onze HR-adviseurs maken van u een tevreden ondernemer door u optimaal te adviseren over uw personeelsbeleid. Zullen we kennismaken? 

Maak kennis met ons!

Locaties

Vestiging Almelo Bedrijvenpark Twente 423 7602 KM Almelo Routeplanner

 

Vestiging Hardenberg Stelling 8b 7773 ND Hardenberg Routeplanner

Nieuwsbrief

Meldt u zich nu aan voor (een van) onze nieuwsbrieven. Deze worden maandelijks verstuurd.

Nu inschrijven!

Volg ons op